Christian Friis
Foredragsholder og rejseleder

Jeg er født i 1972 og er uddannet cand.mag. i Idéhistorie og Indienskundskab fra Aarhus Universitet. Jeg er far til to og bor med min familie i Askov.

I en lang række år har jeg virket som foredragsholder og rejseleder samt som klassisk repertoirechef med ansvar for køb og salg af klassisk musik for de københavnske musikforretninger Accord.

Jeg har gennem årene afholdt mange hundrede foredrag overalt i landet på steder som Folkeuniversitetet og højskoler, oplysningsforbund og menighedsråd, Ældre Sagen, OK-Klubben og mange flere. Visse af mine foredrag omhandler historie og samfund, andre har kunst, musik eller litteratur som emne.

Som rejseleder har jeg arbejdet i det meste af Asien, USA, Rusland, Israel, Marokko, Estland, Letland, Litauen og en lang række andre europæiske lande – heriblandt mange rejser med opera som tema. I forbindelse med studier og arbejde har jeg tilbragt flere år i Indien, og under et længerevarende ophold i byen Varanasi producerede jeg i samarbejde med en veninde dokumentarfilmen Liv og død i Varanasi, der blev vist på DR2.

Gå til Christian Friis’ foredrag.

Tilbage til foredragsholderne.