Jens-Peter Fage Madsen
Gymnasielærer, forfatter og foredragsholder

Født i Frederikshavn i 1957. Bosiddende i Hjørring.

Efter studentereksamen tog jeg kandidateksamen i historie og Østasien-områdestudiet på Århus Universitet.

Har gennem mere end 30 år arbejdet som gymnasielærer og gymnasievejleder ved Frederikshavn Handelsgymnasium.

Parallelt med mit job som gymnasielærer har jeg skrevet en række fagbøger om Kina, Tjekkoslovakiet, EU, Østeuropa og Japan. Mine seneste bøger er “Ansigt til ansigt med kineserne” (Pantheon 2010), “Kina netop nu” (Pantheon 2014), “Ansigt til ansigt med japanerne” (Pantheon 2017) og “Turen går til Japan 1271-1853” (Forlaget Lishi). I forbindelse med bøgerne har jeg flere gange holdt foredrag på skoler og i foreninger/oplysningsforbund.

Jens-Peter Fage Madsens foredrag.

Tilbage til foredragsholderne.