Roar Kloster Steffensen
Cand.theol., præst, missionær, forfatter og sangskriver

Gift med Merete, far til tre voksne drenge, cand.theol. og præst, missionær, forfatter og sangskriver. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv haft et internationalt engagement og er i det hele taget glad for at rejse og opleve mennesker, kulturer og flot natur.

Jeg har boet og arbejdet i Peru ad flere omgange, og gennem mere end 20 år været engageret i kirkeligt arbejde i Sydamerika. Derudover har jeg været landsleder i en lille organisation, Bibellæser-Ringen, der fremmer bibellæsning og bibelformidling. Også her var jeg en del af et internationalt netværk. Jeg har været præst i Hedensted Valgmenighed i 8 år og samtidig på deltid engageret i et projekt i den lutherske kirke i Peru, som vi har arbejdet med gennem mange år.

Senest har jeg startet et misionsprojekt, Mission Latina, hvor vi støtter projekter i både Peru og Colombia.

Mine mange års tilknytning til Sydamerika har givet et stort indblik i peruansk og latinamerikansk kultur, tro og verdensbillede. Jeg har rejst i adskillige sydamerikanske lande og har også selv været rejseleder på ture til Peru.

Jeg har skrevet flere teologiske bøger (nogle på spansk) og har også skrevet en bog om mine oplevelser og erfaringer fra livet i Peru. Derudover skriver jeg digte, sange og salmer. Jeg er meget optaget af fællessangen og formidlingen af troen gennem sang og musik.

 

Gå til Roar Kloster Steffensens foredrag.

Tilbage til foredragsholderne.